Online coaching

Samen groeien in kracht

Je struikelt vaak over hetzelfde probleem zoals bv.

 • weet niet wat ik wil

Tijdens onze levenswandel worden we geconfronteerd met wisselende omstandigheden en veranderingen. Soms kunnen deze zaken ertoe leiden dat we tijdelijk uit balans raken en last krijgen van:

 • malende gedachten
 • angstklachten
 • stress
 • neerslachtigheid
 • onverklaarbare lichamelijke klachten
 • twijfels over keuzes die je moet maken
 • vermoeidheid of futloosheid

Wanneer deze klachten voor langere tijd aanwezig zijn, is het belangrijk ondersteuning te zoeken in de vorm van coaching of therapie. Via online coaching wordt ondersteuning geboden bij verschillende vraagstukken welke betrekking hebben op angst of stress gerelateerde klachten.

In een online coachtraject hebben we contact via videobellen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Zoom applicatie. Op deze pagina vindt u een uitgebreid stappenplan waarin wordt uitgelegd op welke manier u toegang krijgt tot een gesprek.

Online coaching:

werkwijze en tarieven

Net als bij een face to face gesprek starten we bij een online coachtraject eerst met kennismaken. In dit eerste gesprek verkennen we het probleem en bespreken waar jij momenteel tegen aan loopt.

Vanuit dit gesprek bepaal ik, als coach, een algemene richting waarin het coachtraject zal plaatsvinden. Dit met jouw vraag en doel steeds voor ogen gehouden.

Na het kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met het uiteindelijke coachtraject. Dit bestaat uit meerdere gesprekken waarbij verschillende methodieken aan bod komen. De gehanteerde methodieken worden gekozen afhankelijk van het doel, de vraag en noden. Zo leer je meer over de achtergrond van je problematiek, gaan we aan de slag met praktische oefeningen, zoomen we dieper in op het probleem en mogelijke oplossingen, … Ook kan er gebruik gemaakt worden van oefeningen uit de Ericksoniaanse hypnotherapie, EMDR of IEMT.

Afhankelijk van de gewenste methode, kan het nodig zijn dat u zich voor een gesprek dient te verplaatsen naar de praktijk te Turnhout. Behandeling via IEMT bv is niet mogelijk om online uit te voeren.

Over het algemeen laat ik me vooral inspireren door de visie van het oplossingsgericht werken. Dit aangevuld met methodieken en theorieën uit verschillende invalshoeken.

Kennismaking

25 €/50 MIN

In dit gesprek bekijken we waar je nu staat en waar je tegen aan loopt. Daarnaast formuleer je een doel waaraan je wilt werken binnen een coachtraject.

Online coaching

40 €/50 MIN

Tijdens elk gesprek gaan we samen aan de slag met verschillende methodieken op maat van jouw vraag en volgens de visie van het oplossingsgericht werken. Om zo te komen tot inzichten en motivatie om een volgende (kleine) stap te zetten richting jouw gekozen doel. 

Afspraak plannen

Betaling online gesprek

Wanneer je een afspraak maakt voor een online coachgesprek via beeldbellen, dien je het gesprek op voorhand te betalen. Hiervoor kan je dit product in je winkelwagen leggen en verder afrekenen. Je kunt kiezen om te betalen via bancontact, IDEAL, Visa of Mastercard.

Of je kunt het bedrag overschrijven op het rekeningnummer: BE44 0014 1203 3545

Een gesprek kan pas plaatsvinden wanneer het verschuldigde bedrag ontvangen is op de rekening van de coach.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Ik richt me vooral op klachten die te maken hebben met angst of stress zoals bv

Wil je meer uitleg over hoe online coaching verloopt bij een welbepaald probleem? Of wil je meer te weten komen over dit probleem zelf? Klik dan op één van bovenstaande termen en je wordt omgeleid naar een pagina met meer uitleg.

(Deze pagina’s zijn nog in opbouw. Geen pagina voor de term die je zoekt? Nog even geduld , hier wordt aan gewerkt.)

Deze lijst is onvolledig en eerder een indicatie van problemen waarvoor je bij mij terecht kunt. Ondervind je last van een ander, gelijkaardig, probleem dat niet in de lijst voorkomt? Neem gerust contact op, of maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Daar verkennen we wat de mogelijkheden zijn binnen jouw vraagstelling.

Enkele tips voor een goed online gesprek

Hier nog enkele tips welke kunnen helpen het gesprek zo vlot mogelijk te laten verlopen

 • Installeer op voorhand de zoom app op een apparaat dat beschikt over een camera en microfoon bv je smartphone of laptop. U hoeft geen account aan te maken om toegang te krijgen tot een gesprek.
 • Net als bij face to face afspraken wordt gevraagd om op tijd klaar te zitten voor je afspraak.
 • En net als bij face to face gesprekken kan het al eens gebeuren dat het schema wat achter loopt. Blijf dan even online.
 • Zorg dat je tijdens het gesprek alleen bent in je in een rustige omgeving bevindt. Maak eventueel een afspraak met je huisgenoten dat ze je een uurtje niet mogen storen.

Vragen?

Neem contact op

  In verbinding met

  Cindy Willems coach volwassenen jongeren kinderen loopbaanbegeleiding VVDO
  loopbaancoach Cindy Willems
  loopbaanbegeleiding met loopbaancheques
  Cindy Willems coach volwassenen jongeren kinderen loopbaanbegeleiding pulso
  artsenpraktijk de vaart
  goed gevoel magazine
   wpChatIcon