Nuttige links

Samen groeien in kracht

Is je kind jonger dan 7 jaar, dan kan je niet bij Yoeka terecht. Dit omdat voor het doorlopen van een traject een kind over piekervaardigheden dient te beschikken en deze pas vanaf de leeftijd van ongeveer 7 jaar tot ontwikkeling komen. Daarnaast vereist een traject basiskennis van lezen en schrijven.

Indien je toch met vragen zit betreffende de opvoeding van je peuter of kleuter, kan je onder andere terecht bij volgende organisaties.

Andere nuttige links

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

Maak jij je zorgen over een mogelijk verontrustende situatie waar kinderen bij betrokken zijn? Neem dan contact op met het vertrouwenscentrum kindermishandeling via het nummer 1712 of via http://www.vertrouwenscentrum-kindermishandeling.be/onze-centra/turnhout.php

Ben je minderjarig en heb je vragen over seksueel misbruik? Word je seksueel lastig gevallen? Word je vaak uitgescholden? Is er iemand die je fysiek pijn doet? Ken je iemand met zo’n probleem? Je kan hierover anoniem chatten met één van de gespecialiseerde medewerkers.
Nupraatikerover.be is een initiatief van de Vertrouwenscentra Kindermishandeling.

Bij vragen over geweld bel of chat naar het gratis nummer 1712. Voor kinderen jonger dan 12 jaar, adolescenten +12 jaar en volwassenen +18 jaar.

Zit je met vragen rond echtscheiding? Raadpleeg dan de website van de scheidingskoffer. Zowel voor ouders, kinderen, plusouders, grootouders, familie en vrienden als professionals.

wpChatIcon
error: Content is protected !!