Loopbaanbegeleiding

Samen groeien in kracht

Je worstelt vaak met vragen die betrekking hebben op je loopbaan zoals bv. 

Deze struikelblokken belemmeren je verder te groeien?

Je hebt het gevoel hiervoor geen diepgaande psychologische analyses nodig te hebben om ze op te lossen? Eerder een gesprek met iemand die fris en onbevooroordeeld meekijkt over je schouder? Iemand die je doet nadenken en activeert? Een traject waar je energie van krijgt en extra inzichten naar de volgende te nemen stappen richting jouw gewenste toekomst? Dit alles in een ongedwongen, gezellige, huiselijke sfeer? 

Dan ben je bij Yoeka aan het juiste adres !

Via loopbaancoaching kom je tot een gericht actieplan zodat jij vol zelfvertrouwen een volgende (kleine) stap kan zetten in je werk en je leven.

Vaak weten mensen heel goed wat ze niet willen. Hierdoor komen ze soms vast te zitten in hun job of halen er te weinig voldoening uit. Binnen loopbaanbegeleiding gaan we op zoek naar wat jij wél wilt. Vanuit deze doelstelling gaan we, in verschillende stappen, op zoek naar welke kwaliteiten en vaardigheden je kunt inzetten om de volgende stappen richting jouw gewenste toekomst te zetten. 

Een traject bestaat uit een proces van interactieve vraagstelling, creatieve werkvormen en je krijgt na elk gesprek een aantal reflectieopdrachten mee om thuis te verwerken. 

Ben jij, net als ik vroeger, een expert in het niet weten wat je wilt? Lijkt het je zinvol je loopbaan een keer onder een andere loep te nemen voor een klein budget? Dan is loopbaancoaching beslist iets voor jou!

De voordelen van loopbaancoaching

  • Je gaat, via één op één gesprek, met je vraag aan de slag op een afgesproken uur in de praktijk te Turnhout. 
  • Of je volgt coaching via één op één gesprekken via Skype.
  • Je traject wordt op maat opgesteld afhankelijk van jouw vraag en noden.
  • Je hebt de mogelijkheid tot het geven van feedback na elk gesprek.
  • Je krijgt 4 uur coaching voor slechts 40 € (na het aanvragen van loopbaancheques erkend door VDAB)

Werkwijze en tarieven

Binnen een loopbaantraject starten we met het verkennen van je loopbaanvraag. Daarna gaan we samen hard aan het werk om uit te zoeken hoe je deze vraag kunt invullen. 

Hierbij maak ik gebruik van jouw schatkist aan zelfkennis en krachten, mijn kwaliteiten en mogelijkheden en een gezellige, huiselijk ingerichte praktijkruimte.

Het traject bestaat uit interactieve vraagstelling, ondersteunt met diverse creatieve hulpmiddelen. Binnen het werken laat ik me, naast methodieken en theorieën uit verschillende invalshoeken en zienswijzen, vooral inspireren door de visie van het oplossingsgericht werken.

Indien het voor jou zinvol is, kunnen er eveneens persoonlijkheidstesten gedaan worden. Deze integratieve manier van werken maakt dat er steeds een manier gevonden wordt welke het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Na het traject ga je naar huis met een grote dosis zelfkennis en zelfvertrouwen en een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin je doelen en te nemen acties staan beschreven. Hierdoor kom je steviger in je schoenen te staan zodat je met een goed gevoel en vol energie een volgende (kleine) stap kan zetten binnen je loopbaan en jouw leven.

Coaching

40 €/ 4 uur

Elk loopbaantraject kan starten nadat je jouw loopbaancheques hebt aangevraagd bij VDAB. Bij dit systeem wordt een deel van je onkosten door de Vlaamse Overheid betaald. Zo kan je aan een gunsttarief genieten van 4 of 8 uur ondersteuning bij al je loopbaanvragen.

Een samenwerking met

Voor het aanbieden van loopbaanbegeleiding werkt Yoeka samen met Aures loopbaancoaching Vlaanderen. Een team van ervaren, gedreven loopbaancoaches welke onderling met elkaar in verbinding staan.

Zo komt het dat ik, als loopbaancoach, nooit alleen sta. Deze samenwerking biedt nog vele andere troeven zoals bv. we beschikken over een eigen werkboek waarvan je gebruik kunt maken tijdens jouw loopbaantraject, we geven een persoonlijke, respectvolle en snelle service, er is samenwerking en mogelijkheid tot reflectie tussen de coaches onderling, we bieden een professionele en uitgebreide ondersteuning voor jou als coachee. 

Wil je meer weten over loopbaancoaching Vlaanderen en de het starten van een traject? Klik dan op het logo van Loopbaancoaching Vlaanderen.

Wil je meer weten over het principe van de loopbaancheque? Klik dan op het logo van loopbaancheque VDAB. Of volg de link naar de gratis ‘cursus loopbaanbegeleiding’

Gratis cursus loopbaanbegeleiding

Vragen?

Neem contact op