Is je kind jonger dan 7 jaar, dan kan je niet bij Yoeka terecht. Dit omdat voor het doorlopen van een coachtraject een kind over piekervaardigheden dient te beschikken en deze pas vanaf de leeftijd van ongeveer 7 jaar tot ontwikkeling komen. Daarnaast vereist een coachtraject een basiskennis van lezen en schrijven.

Indien je toch met vragen zit betreffende de opvoeding van je peuter of kleuter, kan je onder andere terecht bij volgende organisaties.

Logo_opvoedingswinkel
logo-Kind-en-Gezin
logo EXPOO ronde hoeken_0
logo huis van het kind

ANDERE NUTTIGE LINKS

 

logo zelfmoordlijn

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

 

 

Maak jij je zorgen over een mogelijk verontrustende situatie waar kinderen bij betrokken zijn? Neem dan contact op met het vertrouwenscentrum kindermishandeling via het nummer 1712 of via http://www.vertrouwenscentrum-kindermishandeling.be/onze-centra/turnhout.php

logo-vk
logo-nu-praat-ik-erover-orange

 

 

Ben je minderjarig en heb je vragen over seksueel misbruik? Word je seksueel lastig gevallen? Word je vaak uitgescholden? Is er iemand die je fysiek pijn doet? Ken je iemand met zo’n probleem? Je kan hierover anoniem chatten met één van de gespecialiseerde medewerkers.

Nupraatikerover.be is een initiatief van de Vertrouwenscentra Kindermishandeling.

 

 

 

Bij vragen over geweld bel of chat naar het gratis nummer 1712. Voor kinderen jonger dan 12 jaar, adolescenten +12 jaar en volwassenen +18 jaar.

1712
scheidingskoffer

 

 

Zit je met vragen rond echtscheiding? Raadpleeg dan de website van de scheidingskoffer. Zowel voor ouders, kinderen, plusouders, grootouders, familie en vrienden als professionals.