In deze video vertel ik meer over wat je kunt doen wanneer je na een loopbaantraject ontdekt dat je nood hebt aan extra opleiding om jouw doel te bereiken.

Stel dat je na een loopbaantraject perfect weet wat je wilt doen en het ontbreekt je aan een gepaste opleiding. Het eerste wat we dan gaan doen is zoeken naar een opleidingscentrum dat een geschikte opleiding aanbiedt. Wanneer we dit gevonden hebben, gaan we samen de mogelijke vormen van opleiding onderzoeken.

Bijvoorbeeld: wil je dit in avond- of dagonderwijs volgen? Voltijds of deeltijds? … Samen kijken we naar de keuzemogelijkheden en hun gevolgen.

Wanneer we een passende opleidingsvorm gevonden hebben, en het opleidingscentrum is erkend voor opleidingscheques, dan noteren we dit op jouw persoonlijk ontwikkelingsplan.

Van hieruit krijg jij een attest waarop staat dat jij nood hebt aan opleiding en zo kom jij dus in aanmerking voor opleidingscheques. Ook wanneer jij in andere gevallen geen aanspraak kunt maken op het bestellen van opleidingscheques.

Meer weten over opleidingscheques? Klik hier

Twijfel je nog of jij in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding? Open hier de checklist-loopbaanbegeleiding.

Yoeka Coaching