Angst- en stresscoaching

Samen groeien in kracht

Je struikelt vaak over hetzelfde probleem zoals bv

Deze struikelblokken belemmeren je verder te groeien? Je hebt het gevoel hiervoor geen diepgaande psychologische analyses nodig te hebben om ze op te lossen? Eerder een gesprek met iemand die fris en onbevooroordeeld meekijkt over je schouder? Iemand die je doet nadenken en activeert? Een traject waar je energie van krijgt en extra inzichten naar de volgende te nemen stappen richting jouw gewenste toekomst? Dit alles in een ongedwongen, gezellige, huiselijke sfeer? 

Dan ben je bij Yoeka aan het juiste adres !

Yoeka biedt via coaching handvatten om opnieuw evenwicht te vinden in het hectische leven van alledag

De voordelen van 1 op 1 coaching

  • Je gaat met je vraag aan de slag op een afgesproken uur in de praktijk te Turnhout.
  • Je volgt coaching via één op één gesprekken.
  • Je traject wordt op maat opgesteld afhankelijk van jouw vraag en noden.
  • Je hebt de mogelijkheid tot het geven van feedback na elk gesprek.
  • Je kunt het traject zelf beëindigen wanneer je het gevoel hebt dat je alleen verder kunt.

Werkwijze en tarieven

Bij een coachtraject starten we met kennismaken. In dit gesprek kijken we vanuit helikopterperspectief naar jou en je probleem. Om uiteindelijk te komen tot de kernvraag waarmee je tijdens een traject aan de slag wilt.

Daarna gaan we samen op zoek naar kwaliteiten, krachten en hulpbronnen die je kunt inzetten om een (kleine) volgende stap richting jouw gewenste toekomst te zetten. Tijdens het coachen baseer ik me, naast methodieken en theorieën uit verschillende invalshoeken en zienswijzen , vooral op de visie van het oplossingsgericht werken. In een coachtraject maak ik gebruik van interactieve vraagstelling, leer je meer over de mogelijke achtergrond van je probleem, krijg je reflectieopdrachten om thuis verder te verwerken …. Dit alles om je verder te activeren richting jouw gewenste doel. 

Kennismaking

25 €/50 MIN

In dit gesprek bekijken we waar je nu staat en tegen aan loopt. Daarnaast formuleer je een doel waaraan je wilt werken binnen een coachtraject.

Coaching

40 €/50 MIN

Tijdens elk gesprek gaan we samen aan de slag met verschillende reflectievragen op maat volgens de visie van het oplossingsgericht werken. Om zo te komen tot inzichten en motivatie om een volgende (kleine) stap te zetten richting jouw gekozen doel. 

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Ik richt me vooral op klachten die te maken hebben met angst of stress zoals bv

Wil je meer uitleg over hoe coaching verloopt bij een welbepaald probleem? Of wil je meer te weten komen over dit probleem zelf?

Klik dan op één van bovenstaande termen en je wordt omgeleid naar een pagina met meer uitleg.

(Deze pagina’s zijn nog in opbouw. Geen pagina voor de term die je zoekt? Nog even geduld , hier wordt aan gewerkt.)

Deze lijst is onvolledig en eerder een indicatie van problemen waarvoor je bij mij terecht kunt. Heb je last van een ander, gelijkaardig, probleem dat niet in de lijst voorkomt? Neem gerust contact op, of maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Daar verkennen we wat de mogelijkheden zijn binnen jouw vraagstelling.

Vragen?

Neem contact op

Geïnspireerd raken?

Soms eens een mindere dag en behoefte aan een straaltje zonneschijn? Dan kan Charlotte de mot je vast opvrolijken! 

Hopelijk kan ze af en toe een onverwachte sprankel brengen op momenten dat het moeilijk gaat of je inspireren op een grijze dag of een zonnige dag nog zonniger maken.

Volg Charlotte op Facebook of Instagram. Daar kunt u verder kennismaken met haar eigenzinnige, weloverwogen, diepzinnige, mooie, inspirerende woorden.